A boy was sent by his parents to a boarding school。 Before being sent
away,this boy was the 1 student in his class.He was at the top in every
competition.But the boy changed after 2 home and attending the boarding
school.His grades started dropping.He hated being in a group.He was
lonely all the time。

图片 1

His 3 started worrying about the boy.But even they did not know 4 was
wrong with him.So his dad 5 to travel to the boarding school and talk
with him.They sat on the bank of the lake near the school.The father
started 6 him casual questions about his classes,teachers and sports。
7 some time his dad said,“Do you know son,why I am here today?”

Unit1 How can we become good learners?

The boy answered back,“To check my 8 ?”

                                                                       
                               

“No,no,”his dad replied,“I am here to tell you that you are the most
important person for me.I want to see you happy.I don‘t care about
grades.I care about you.I care about your happiness.YOU ARE MY LIFE。”

一. 单项选择(共20小题;共20分)

These words caused the boy‘s eyes to fill with tears。 He
hugged(拥抱)his dad.They didn’t say 9 to each other for a long time。

  1. — How do you learn English words?

Now the boy had everything he wanted。 He knew there was someone on this
Earth who cared for him 10 。And today this young man is in college at
the top of his class and no one has ever seen him sad!

—                  making flashcards.

( )1。 A。 healthiest B。 nicest C。 loneliest D。 brightest

A. To B. By C. For D. With

( )2.A.reaching B。 going C。 leaving D。 coming

  1. — How do you study for a test?

( )3.A.friends B。 parents C 。teachers D。 cousins

—                  working with friends.

( )4.A。 what B。 why C。 how D。 where

A. By B. With C. On D. At

( )5.A。 liked B。 continued C。 decided D。 thought

  1. — Could you lend me your dictionary? I want to                  the
    new word.

( )6.A。 saying B。 telling C。 speaking D。 asking

— Sure. Here you are.

( )7.A.When B。 Before C。 After D。 Until

A. look out B. look up C. look at D. look after

( )8.A.groups B。 grades C。 happiness D 。brightness

  1. When you visit a museum you should                  the instructions
    and don’t be against them.

( )9.A.nothing B。 anything C。 something D。 everything

A. compare with B. look forward to

( )10.A.widely B。 strongly C。 heavily D。 deeply

C. pay attention to D. try out

参考答案:1-5 DCBAC 6-10 DCBBD

  1. The scientists haven’t                  there was life on Mars.

标签:中考英语完形训练

A. found B. found out C. looked for D. discovered

高考志愿通(收录2553所大学、506个专业分数线信息、57名专家为您服务)

  1. David didn’t give up                  he had failed in the experiment
    four times.

三步报志愿

A. if B. while C. though D. since

1专业定位适合专业测评3166人已测试2海选学校录取可能性报告3166人已测试3精选学校专业开设院校历年分数线往年考生去向分数/位次选校

  1. She went there              early              she got a good seat.

分数线查询

A. such; that B. too; to C. so; that D. enough; to

找专家报志愿

  1. — Mrs. Li, will you be angry                  your students don’t
    obey the rules in class?

图片 2专家一对一服务申请服务咨询电话:01058983379
图片 3

— A little. But I will stop them in a friendly way.

A. if B. unless C. though

  1. The family had to stay at the hotel,                it was raining
    hard.

A. because B. although C. until D. unless

  1. It is important                  these words.

A. remember B. to remember

C. remembering D. remembers

  1. — How do you study English?

— I study English                  talking with foreign students.

A. by B. in C. at D. on

  1. — Dad, look at the building. It is on fire.

— Call 119                  mobile phone right now.

A. in B. by C. on D. with

  1. Don’t be afraid of new words. You can                  in the
    dictionary.

A. look at them B. look for them

C. look them up D. look them over

  1. Did you pay attention to                  the teacher?

A. listen to B. listening to C. listen D. look

  1. — Did you know who                  tea?

— The emperor Shennong did.A. found B. discovered C. found out D.
invent

16.                  Switzerland is very small,                  it is
the land of watch and it is very rich.

A. Though; but B. Because; so

C. Because; / D. Though; /

  1. The camera is                  expensive                  I can’t
    afford it.

A. so; that B. such; that C. so; as D. too; to

  1. — Good news! There will be a concert tonight.

— Really?                  Yang Kun comes to sing one song, I’ll be
very excited.

A. Unless B. If C. Before D. Until

  1. Tony never spends money in buying books                  he doesn’t
    like reading.

A. but B. because C. though D. until

20.                  is easy for the boy                  in the river.

A. That; to swim B. It; to swim

C. It; standing D. That; standing

二. 单词拼写(单句首字母填空)(共10小题;共10分)

  1. Our country has done something to stop population i                .

  2. Let me tell you a saying: K                is power(力量).

  3. The students r                the story many times until they can
    tell the story naturally.

  4. Did you know who f                (发现) America?

  5. If you want to learn English well, please read a               
    every morning. It really helps a lot.

  6. Our English teacher’s p                is good, so we can understand
    her well.

  7. The e                on her face shows she is happy.

  8. Every host country c                its own slogan.

  9. He often takes an a                part in the sports meeting and he
    can get very good results each time.

  10. The car runs at a s                of 110 kilometres an hour.

三. 单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共10小题;共10分)

  1. The population continues to                (增加;增长).

  2. I think                (知识) is more important than money.

  3. My parrot is clever enough to learn to                (重复) the
    words I say.

  4. Chinese people were the first to                (发现) the South
    China Sea.

  5. Goodness me! Your                (发音) is very good.

36.                (物理) is my favourite subject.

  1. Reading                (出声) is a good way of learning English.

  2. The nurse looked after so many                (病人) but she felt
    very happy.

  3. That’s my grandmother. She is 84. You wouldn’t believe how         
            (活跃的) she is!

  4. The boy lost his                (能力) to walk when he was five
    years old.

四. 翻译(根据中文提示完成句子)(共5小题;共10分)

  1. 课堂上你应该注意听讲。

You should                                  to listening to the teacher
in class.

  1. 你可以在字典上查这个生词。(词数不限)

You can                  the new word in the dictionary.

  1. 它是十多年前在苏格兰通过克隆被创造出来的。

She was created                  cloning                  ten years ago
in Scotland.

  1. 我学会了使用筷子,而且他们正在教我一些汉语。

  I                                                                   
chopsticks, and they’re teaching me a little Chinese.

  1. 她让自己的孩子单独呆着,以此惩罚他。

She punished her child                .

五. 完形填空(共10小题;共15分)

        Learning English is not easy. Almost every student sometimes   
46    questions like these: Can I really learn English well? Can I
really learn it well to communicate with others? If you are learning
English, you may come across the    47    question.

        The answer is yes. According to some studies you will find it
isn’t as    48    as you think.

Almost anyone can learn a foreign language    49    he or she  wants to.
Some might learn it faster and some slower. But with the    50    ways
and attitude, almost anyone can make it.

        Successful English learners    51    have positive attitude
towards their studies. They don’t wait for the chance to use English;
instead, they try their best to    52    one. They don’t miss every
chance that they can use it. For example, they are not    53    making
mistakes in front of others. They must know everyone may make mistakes
sometimes. They    54    talking with people even in broken English,
singing English songs or watching movies, even though they may not   
55    the idea completely(完全地). They like to read simple stories or
newspaper reports and try to guess the meaning all the time. They set
goals(目标) and try  to achieve them. The most important thing is that
they never give up.

  1. A. tries B. asks C. answers D. reports

  2. A. fast B. bad C. new D. same

  3. A. easy B. difficult C. much D. little

  4. A. before B. after C. as D. if

  5. A. funny B. smart C. right D. possible

  6. A. usually B. never C. sometimes D. seldom

  7. A. miss B. lose C. find D. choose

  8. A. proud of B. afraid of C. sorry for D. pleased with

  9. A. stop B. need C. enjoy D. hate

  10. A. take B. remember C. forget D. get

六. 阅读理解(共19小题;共38分)

A

        First Frenchman: I once heard someone shout, “Look out.” I put
my head out of a window and a bucket(桶) of water fell on me. It seems
that “Look out” may mean “Don’t look out.”

        Second Frenchman: I was once on a ship and heard the captain
shout, “All hands on deck(甲板). I put my hands on the deck and someone
walked on them.”

        Third Frenchman: I once went early in the morning to the
doctor’s and his nurse came to the door and said, “He’s not up yet. Come
back in half an hour.” When I went a second time for him, she said,
“He’s not down yet.” I had to go away again. Later I thought the doctor
should be in the house in the evening, so I went there once more. “Oh,
how sorry I am! He’s not in! I’d better tell him to wait for you if you
could come tomorrow.” said the nurse. “Well! He’s not up, he is not
down, and he is not in. Please tell me where he stays!” I said angrily.

  1. When the first Frenchman heard someone shout “Look out.”, here “Look
    out” means “                ”.

A. Put your head out B. Take care

C. Hurry up D. Help me

  1. When the captain shouted, “All hands on deck.”, what he meant is   
                .

A. to put your both hands on deck

B. to put up your hands

C. to give your hands to me

D. that “All the sailors(船员) on deck”

  1. When the nurse said, “He’s not up yet.”, she meant that             
      .

A. he has not stood up yet

B. he has not yet got up

C. he has not woken up yet

D. he has not yet come downstairs

  1. When the third Frenchman went back for the second time, the doctor 
                  .

A. was still in an upstairs room B. was reading

C. was having his breakfast D. was washing himself

  1. Which do you think is the best title(标题) for the passage?

A. Three Frenchmen B. Three French Stories

C. What a Language! D. The English Language

B

        “Learning a language is easy. Even a child can do it!”

        Most adults who are learning a second language would disagree
with the above sentences. For them, learning a language is a very
difficult task. They need hundreds of hours to study and practise, and
that will not guarantee success for every adult language learner.

        Language learning is different from other kinds of learning.
Some people who are very intelligent and successful in their fields find
it difficult to succeed in language learning. However, some people who
are successful language learners find it difficult to succeed in other
fields.

        Language teachers often offer advice to language learners: Read
as much as you can in the new language; practise speaking the language
every day; live with people who speak the language you want to learn;
don’t translate—try to think in the new language; learn as a child would
learn—play with the language and so on.

        But what does a successful language learner do? Language
learning research shows that successful language learners are similar in
many ways.

        First of all, successful language learners are
independent(独立的) learners.

        Secondly, successful language learning is active learning.

        Finally, successful language learners are learners with a
purpose(目的).

        What kind of language learner are you? If you are a successful
language learner, you have probably been learning independently,
actively, and purposefully.

  1. What does the underlined word “guarantee” mean in Chinese?

A. 许诺 B. 几率 C. 计划 D. 保证

  1. From the passage, we know that language learning is                 
    learning to ride.

A. easier than B. less difficult than

C. different from D. similar to

  1. Which of the following is NOT the advice from language teachers?

A. Practise speaking the language every day.

B. Try to play with children as often as possible.

C. Try to think in the new language.

D. Live with people who speak the language you want to learn.

  1. Which of the following is TRUE?

A. Most adults think it is very easy to learn a second language.

B. You can always get useful advice on language learning from your
relatives.

C. Intelligent people can learn a second language easily.

D. Successful language learners have probably been learning
independently,actively,and purposefully.

  1. What is the best title for this passage?

A. How to be a Successful Language Learner?

B. What is a Language Learner?

C. Language Learning is Difficult.

D. What Kind of Language Learner are You?

C

        A Xiangtan teenager has received a phone bill for over 350 yuan
after sending 3,500 text messages in just one month.

        Tan Wei has had his new mobile phone for only three months, but
now his father has taken it away.

        “He’s been asking me for a mobile for years because all his
friends have got one,” explained Tan Wei’s father. “I finally bought one
for his birthday because he’s been doing so well at school, but he and
his friends are crazy about sending text messages. They do it all the
time.”

        Tan Wei said, “I thought texting was much cheaper than phoning,
so I’ve been texting my friends all day long and even into the early
hours of the morning. Sometimes my fingers hurt because I pressed the
buttons(按键) so much, but I was having such good fun that I couldn’t
stop!”

        His father said, “I am angry with the phone company as they are
encouraging this crazy behaviour.” He has made his son promise to pay
back the money, so Tan Wei has been working on Saturdays. He has found a
part-time job in a shoe shop. “I think it will take me about half a year
to clear this debt(债务),” he said.

  1. Tan Wei got the mobile phone because                .

A. he’s been asking for it for years

B. all his friends have got one

C. he’s been doing well at school

  1. The underlined word “texting” probably means                .

A. 读课文 B. 发短信 C. 发邮件

  1. When he sent text messages, Tan Wei                .

A. made friends at school

B. got himself injured

C. felt quite happy

  1. How much money does Tan Wei get for his job every month?

A. About 40 yuan.

B. About 60 yuan.

C. About 80 yuan.

D

Dear editor,

        My English teacher is very strict (严厉) with us. Several days
ago, when we were having class, Tom asked me a question. But she thought
we were speaking in class. She asked us to stand at the back of the
classroom for a few minutes. This made me uncomfortable. After that, I
feel nervous in her class, so I don’t like her class. However, I really
want to learn English well. What should I do?

Yours,

Mike   

Dear Mike,

        I am sorry you are having difficulty with your English class.
Every teacher wants his or her students to study hard especially in
class. So I think you should have a talk with your English teacher and
tell her what you were doing with Tom that day. If she knows your
worries, maybe she will help you with your English. And she will be
pleased to hear you want to learn English well. I believe when students
are not trying as hard as they can, a teacher is forced(被迫) to take
actions.

Yours,

Editor   

  1. What’s wrong with Mike?

A. He meets trouble with his parents.

B. He doesn’t know how to get on well with his classmates.

C. He has a hard time with his English class.

D. He is always speaking in class.

  1. What happened in that English class?

A. Mike couldn’t answer the question. So the teacher asked him to stand.

B. Mike had an argument with Tom about the question.

C. Tom asked Mike a question, and the teacher thought they were
speaking.

D. Mike felt uncomfortable because he was ill.

  1. In the editor’s opinion, why did the English teacher punish(惩罚)
    Mike?

A. Because the English teacher didn’t think Mike was studying hard in
class.

B. Because Mike answered the question wrong.

C. Because Mike was bad at English.

D. Because Mike had a fight with other students.

  1. What does the underlined phrase “take actions” mean in Chinese?

A. 采取行动 B. 参加活动 C. 帮助 D. 表演

  1. What can we learn from the letters?

A. Mike wants to have a talk with his English teacher.

B. Mike wants the editor to say something to his English teacher.

C. The editor gave Mike some advice, but it didn’t work.

D. Mike dislikes English classes now, but he wants to learn English
well.

七. 短文7选5(5选5等)(共5小题;共10分)

Just in Time!

        “Come on, Sasha,” my father shouted, “Put the book down and get
your clarinet(竖笛). We have to leave now if you don’t want to miss
class.”

        Clarinet class? I thought to myself. 75.                Yes, I
would like to miss class. “Coming!” 76.                I got out of the
bed and picked up my clarinet and rushed to the car.

        My dad started the engine and we drove off. “Hope you have a
wonderful class,” dad said. “In my dreams,” I spoke very quietly. “Not
again,” dad said angrily.

        I looked out of the window. 77.                “Car traffic,” I
said under my breath with a big smile. This is my lucky day because I am
going to miss class.

        While we were waiting for the cars to start driving again, I was
sitting in my car seat, singing a song. 78.                What’s
important is that I was going to miss class. Great! “10 minutes passed,”
I said excitedly. My dad looked at me angrily. The car started to move.

        “Finally,” my dad took a deep breath. We got there and I had
only missed a few minutes of class. 79.               

        “Just in time, Sasha. I was thinking you might be getting
worried that you were going to miss class,” my teacher made a joke on
me—knowing well that I hated Clarinet class!

A. Unhappily, I went into the classroom.

B. Oh, right, I had clarinet class.

C. Anyway, that’s not important.

D. I shouted at the top of my voice.

E. I saw what was happening outside.

八. 阅读与表达(问答式)(共5小题;共10分)

        Once upon a time there lived a poor farmer called Smith. He
didn’t like to share things with others. Smith had a friend who was
famous for the wonderful apples he grew.

        One day, his friend gave Smith a young apple tree and told him
to take it home and planted. The farmer was pleased with the gift, but
when he got home, he did not know where to plant.

        He thought and thought. Finally at night he planted the tree in
his wood where no one could see it. But without sunlight and good soil,
the tree soon died.

        Later the friend asked the farmer why he had planted the tree in
such a poor place.

        “What’s the difference?” the farmer said angrily. “If I had
planted it near the road, strangers would have stolen the fruit. If I
had planted it in one of my fields, my neighbors would have come at
night and stolen some of the apples. If I had planted it near my house,
my own children would have taken the fruit,”

        “Yes,” said the friend, “but at least someone could have enjoyed
the fruit. Now you not only have got nothing, but also you have
destroyed a good apple tree.”

根据短文内容,完成下列小题。

  1. Was Smith happy about the gift?

                                                                       
       

  1. When did he plant the apple tree?

                                                                       
       

  1. Where did Smith plant the apple tree in the end?

                                                                       
       

  1. Why did the apple tree soon die?

                                                                       
       

  1. What would probably happen if the farmer had planted the tree near
    his house?

                                                                       
       

【参考答案】

一. 单项选择

  1. B  2. A  3. B  4. C  5. D

  2. C  7. C  8. A  9. A 10. B

  3. A 12. B 13. C 14. B 15. B

  4. D 17. A 18. B 19. B 20. B

二. 单词拼写(单句首字母填空)

  1. increase 22. Knowledge 23. repeat

  2. discovered 25. aloud 26. pronunciation

  3. expression 28. creates 29. active 30. speed

三. 单词拼写(根据中文提示拼写单词)

  1. increase 32. knowledge 33. repeat

  2. discover 35. pronunciation 36.  Physics

  3. aloud 38. patients 39. active 40. ability

四. 翻译(根据中文提示完成句子)

  1. pay attention 42. look up 43. by; over

  2. have learnt to use 45. by leaving him alone

五. 完形填空

  1. B 47. D 48. B 49. D 50. C

  2. A 52. C 53. B 54. C 55. D

六. 阅读理解

  1. B 57. D 58. B 59. A 60. C

  2. D 62. C 63. B 64. D 65. A

  3. C 67. B 68. C 69. B 70. C

  4. C 72. A 73. A 74. D

七. 短文7选5(5选5等)

  1. B 76. D 77. E 78. C 79. A

八. 阅读与表达(问答式)

  1. Yes, he is.

  2. At night.

  3. In his wood.

  4. Because there was no sunlight or good soil.

  5. His own children would have taken the fruit.

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注